dijous, 5 d’agost del 2010

Restaurant ROOT - Madrid

Restaurant ROOT - Grupo Vips
Bé, bé, bé... que sapigueu que continuo de morros amb els meu amos... No es suposa que els gatets com jo som els reis de la casa i vosaltres, els humans, heu de fer el que nosaltres vulguem, i sobretot, quan vulguem? Ja!! Començo a afartar-me’n... amb aquells petards... NO FUNCIONAAAA!!!

Com recordareu, aquells dos van marxar a Madrid per celebrar un dels seus aniversaris tot i aprofitant a fer turisme per la capital. Doncs bé, allà van visitar un conjunt de restaurants, sobre els quals, darrerament us estic explicant les seves impressions (m’encanta xafardejar sigil•losament, jejeje). Fa uns dies us vaig explicar el que els havia semblat el “Restaurante Basarri”, bé, doncs avui li toca el torn a un restaurant pertanyent a la coneguda cadena de restaurants “Grupo Vips” (grup del qual, tot s’ha de dir, els meus amos en son clients habituals... ejem...). En aquest cas, van optar per anar a un dels restaurants “exclusius” del grup, el “Restaurante ROOT”.
>
Tant bon punt van arribar al restaurant, el primer que van dir fou: “que maco!!” I és que, la decoració del local és exquisida, tant pel tipus de material com per la il•luminació emprada. Tot encaixa perfectament, el que, segons ells (no hi estic massa d’acord, però ja sabeu que els gats tenim un gust una mica diferent al vostre) ajuda a que t’hi sentis còmode.

El restaurant es troba situat en un subterrani, accedint al mateix a través d’unes escales que embolcallen una original llum penjant que simula unes modernes arrels, aconseguint així un agradable efecte, ja que, justament això, les arrels entrant al centre de la terra és el que dona nom al restaurant. Això, juntament amb el tracte rebut de part del servei, fou el més destacable de la seva experiència al “Restaurante Root”.

No obstant, la conversació que van mantenir els meus amos, va donar per molt ja que, pel vist, el que es prometia com a un bon menjar, va acabar amb una petita decepció. Per què? Bé, ara us faré cinc cèntims dels motius més remarcables...

La qüestió és que, quan van començar a follejar la carta, es van endur una grata sorpresa, ja que, els noms dels plats eren tan suggerents que va fer que els sorgissin dubtes sobre quins plats escollir, ja que, desgraciadament, al ser cap de setmana, al restaurant no disposaven de menú.

Els plats escollits finalment van ser:


Entrants:

• Terrina de foie amb poma caramel•litzada.
• Patata al forn farcida de salmó fumat.

Plats Principals:

• Lasanya de bolets
• Tagliatella de marisc

Postres:

• Emulsió de xocolata blanca con galeta Oreo(c)
• Tiramisú de maduixes.




De tots aquests, ells van criticar especialment els entrants (inclòs el que portava salmó…. Miauuu!), doncs ni el foie, ni les pomes que l’acompanyaven eren realment tan destacables com els que van menjar dies abans en el “Restaurant Basarri” i a “La cocina de Plágaro”, mentre que la patata va resultar ser un plat molt poc elaborat i sospitosament semblant al que s’ofereix als restaurants Ginos del mateix grup. Ells deien que això no hauria d’esser així, ja que el preu del mateix plat al “Root” es molt més alt que a “Ginos”.

Els plats principals van ser bastant millors encara que, eren carents de personalitat doncs en ambdós casos es va repetir la situació viscuda amb el segon dels entrants, essent tant la seva aparença com el sabor sospitosament iguals als altres restaurants del grup.

Per últim, en quan als postres, aquests si que van ser diferents i originals, ja que, tant per sabor com per presentació eren realment bons. Això si, en el cas de l’emulsió de xocolata, es van trobar en front d’un plat excessivament simple per la qual cosa, els meus amos varen considerar que els havien cobrat un preu excessivament alt (i es que tant sols eren, galetes Oreo© esmollades amb xocolata blanca fosa).

En quan a les seves impressions finals doncs..., van destacar l’ambient interior i la qualitat del servei, no obstant, tenen molt clar que, de no donar-se un canvi de la seva filosofia, no hi tornaran pas. I és que, si vaig escoltar bé, al “Root” li falla lo principal: el seu menjar ja que, li falta identitat i originalitat (la majoria de plats els podeu trobar en un Vips o un Ginos a un preu molt més raonable).

Amb tot, la nota es queda amb un 5,5 ja que la decoració, l’ambientació i el servei el salven d’un suspès més que segur.

No obstant, per si us animeu a anar-hi, aquí us deixo l’adreça del restaurant. En aquesta ocasió, no us posaré el telèfon doncs, com passa amb la majoria de restaurants del Grupo Vips, no admeten reserves.







28013 Madrid (Madrid)



Actualització (Juliol 2012):  

Sembla mentida que el Grupo Vips (amos del lloc) ho hagin fet, però així és, pel que vaig escoltar als meus amos, el “Restaurant Root” ja NO EXISTEIX, al seu lloc hi ha un TGI Fridays, o quelcom així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada