dilluns, 28 d’octubre del 2013

Torrada gourmet amb hamburguesa Euskolabel


Com ja haureu pogut observar, després d’uns dies de canvis creiem que ja va essent hora de tornar, això si, amb un racó un xic més personal, o el que és el mateix, una mica menys gatú i més nostre. Continuarem, com no, visitant restaurants i preparant plats ràpids, senzills i tant gustosos com sigui possible, com el que us volem explicar en aquesta reinauguració, una “Torrada gourmet amb hamburguesa Euskolabel”.

Per preparar dues racions d’aquesta recepta, necessitarem els següents ingredients:

2 llesques de pa de pagès
200 gr. de carn picada de vedella “Euskolabel” (una bona vedella dels Pirineus també serveix)
4 rodanxes de rull de cabra
2 llesques de pernil ibèric
1 rodanxa primeta de pinya
2 rodanxes de ceba
1 poma
6 xampinyons
Sal, oli

La preparació és tan senzilla, com espectacular el seu resultat final.

Per començar, ens centrarem en la guarnició. Per fer-ho, pelarem la poma i la tallarem a daus per posar-los en una paella amb una gota d’oli, tot i deixant-los cuinar evitant que s’enganxin. El mateix farem amb els xampinyons salpebrats i tallats a quarts.

Amb la poma a foc lent procedirem a donar forma a la carn, per fer-ho, farem dues boles amb la carn picada tot i prement-la ben bé. Quan les tinguem ben formades, les xafarem i els donarem forma ovalada, per així cobrir el màxim possible del pa.

Mentrestant, posarem a escalfar una planxa. Quan estigui calenta hi torrarem les dues llesques de pa, la rodanxa de pinya tallada per la meitat i les dues rodanxes de ceba. Quan el pa comenci a torrar-se, posarem en una planxa els rulls de cabra per torrar-los breument sense deixar que es fonguin. Quan els tinguem, els posarem sobre la torrada. Més endavant, posarem sobre d’ells la mitja rodanxa de pinya, i la resta d’ingredients.

Arribats en aquest punt, ha arribat el moment de posar a la planxa les hamburgueses de vedella amb un pessic de sal. Si us agraden al punt, les haureu de cuinar uns 3 minuts per cada costat i immediatament posar-les sobre la pinya.

Finalment, posarem a escalfar el pernil ibèric a la planxa i acabarem de muntar el plat. Un possible resultat pot ser aquest:

Torrada gourmet amb hamburguesa Euskolabel
Torrada gourmet amb hamburguesa Euskolabel


Us quedeu amb aquesta torrada, o preferiu anar-vos-en a un McDonald’s?

Bon profit!!

4 comentaris:

  1. Amb quedo amb aquesta torrada Ummmm
    Petons

    ResponElimina
  2. Nosaltres no en mengem gairebé d'hamburgueses, ni fetes a casa, i la veritat no sé perquè... però a aquesta no li faria pas un lleig.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. M'encanta aquesta torrada!! Acabo de descobrir el teu blog i m'hi quedo com a seguidora, i t'enllaço al meu!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda Nuria :) Ara sense falta reviso que tingui l'enllaç de tornada
      Petons

      Elimina